Vacature: Assemblagemedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Drachten
  • Vacaturenummer 104541

Over de functie

Ben jij een nauwkeurige technicus die ervaring heeft met de assemblage van gereedschappen en wil je voor langere tijd aan de slag? In deze vacature lees je wat de functie van assemblagemedewerker inhoudt.

Onze opdrachtgever waarvoor je gaat werken is gevestigd in Drachten. Zij produceren onder andere kwaliteitssystemen ter controle van voedselveiligheid- en kwaliteit. Als medewerker bij dit bedrijf richt jij je op de assemblage van gereedschappen die bestemd zijn voor de reparatie van apparatuur en reserveonderdelen. Voor de functie zoeken we bij voorkeur iemand met ervaring in dergelijke assemblagewerkzaamheden. Het is namelijk de bedoeling dat je het werk op zeer korte termijn zelfstandig uit kunt voeren.

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de werkzaamheden zoeken wij iemand met een vooropleiding (mbo) in de richting mechatronica. Ook heb je enige ervaring met boren, solderen, draaibanken en metaalbewerking. Ook bezit je het vermogen om 2D- tekeningen en elektrische schema’s te lezen. Op digitaal gebied beschik je daarnaast ook over enig inzicht. Zo komt je ervaring met software zoals SAP goed van pas bij het digitaal invoeren en volgen van producten.

De ideale kandidaat spreekt naast Nederlands ook de Engelse taal op een voldoende niveau. Je draait dagdiensten in deze fulltime functie. De opdrachtgever biedt voldoende kansen om jezelf door te ontwikkelen en je kennis te vergroten.

Functie-eisen

> je hebt een mbo- opleiding, niveau 2 of 3 in de richting mechanica en elektronica
> je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
> je beheerst de Engelse taal op een basisniveau

Ben jij de assemblagemedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via