Vacature: Magazijnmedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Assen
  • Vacaturenummer 104547

Over de functie

Jij bent op zoek naar een functie met veel klantcontact en verantwoordelijkheid. Daarnaast is het nauwkeurig bevoorraden van het magazijn aan jou wel besteed. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de magazijnmedewerker die wij zoeken!

Onze opdrachtgever waarvoor je gaat werken is gevestigd in de omgeving van Assen. Het bedrijf houdt zich bezig met de reparatie van onderdelen van witgoed, radio en televisie. Zij hebben zich door de jaren heen ontwikkeld tot een service bedrijf dat bekend staat in heel Europa. Met hun 30 jaar ervaring weten ze als geen ander dat repareren heel goed mogelijk is maar ook wanneer u niet meer moet gaan repareren.

Als magazijnmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt, bij de ontvangstbalie, van de klanten. Jij voert de eerste controle op de huishoudelijke apparaten uit en beschikt dus over enig technisch inzicht. Daarnaast ga jij je richten op het voorraadbeheer van de huishoudelijke artikelen en op het verbeteren van de inrichting van het ERP-systeem.

De ideale kandidaat heeft een basis kennis van de onderdelen van witgoed en beeld en geluid. Je bent enthousiast, je kunt fysiek intensief werk verrichten en je werkt nauwkeurig.

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Je werktijden zijn in overleg en je salaris is volgens de Metaal- en Techniek-cao.

Functie-eisen

> je bent representatief en klantvriendelijk
> je beschikt over technisch inzicht
> je beschikt bij voorkeur over ervaring als magazijnmedewerker
> je bent bij voorkeur in het bezit van een heftruckcertificaat

Ben je geïnteresseerd in deze vacature magazijnmedewerker? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op 050 206 0092 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via