Vacature: Parttime horeca medewerker

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau havo/vwo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leeuwarden
  • Vacaturenummer 104562

Over de functie

Wil jij aan de slag in de horeca en ben jij rond de 30 uur per week beschikbaar? Lees dan snel wat voor leuke functie wij voor je beschikbaar hebben.

Een nieuwe fastfood keten heeft haar deuren geopend in Leeuwarden. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker die hier parttime aan de slag wil. Je werkzaamheden zijn erg afwisselend. In de keuken bereid je broodjes en maak je producten klaar in de frituur. Jouw klantvriendelijke houding komt perfect van pas achter de kassa. Hier help je klanten met een glimlach en zorg je ervoor dat ze hun maaltijd met een tevreden gevoel ontvangen. Tot slot zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de keuken en het restaurant tijdens en aan het einde van de dag schoon en netjes zijn.

Het restaurant is 7 dagen per week geopend. Je wordt voornamelijk op doordeweekse dagen overdag ingezet. Omdat je flexibel bent is het voor jou echter ook geen probleem om eens in de weekenden te werken. Directe ervaring in de horeca is voor deze functie niet persé vereist. Het gaat er vooral om dat je klantgericht en gemotiveerd bent en dat je graag nieuwe dingen wilt leren. Als je al ervaring in de fast service hebt is dat een pre. Verder is het een pre wanneer je over een HACCP certificaat. De functie is per direct beschikbaar.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> bezit van HACCP is een pre

Ben jij de horeca medewerker die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via