Vacature: Maaltijd bezorger

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband bijbaan
  • Standplaats Leeuwarden
  • Vacaturenummer 104565

Over de functie

Vind jij het geweldig om tijdens je werk veel onderweg te zijn en maak je mensen graag blij met hun bestellingen? Lees dan snel wat de functie van maaltijd bezorger inhoudt!

Per direct zijn wij voor een fastfood restaurant in Leeuwarden op zoek naar een bezorger van maaltijden. Met een auto ga jij op pad om de klaargemaakte maaltijden vanuit het restaurant bij de klanten langs te brengen. Het gebied waar je bezorgt zal in en om Leeuwarden zijn. Als bezorger ben jij je ervan bewust dat de bestellingen tijdig en op een nette manier bij de klanten worden afgeleverd. Je gaat dan ook op een klantgerichte en vriendelijke manier te werk en zorgt ervoor dat je als visitekaartje van het bedrijf fungeert.

Het restaurant is 7 dagen per week geopend. De functie van bezorger is voor ongeveer 12 uur per week beschikbaar en het werk zal voornamelijk ’s avonds en in de weekenden zijn. Je bent hierin flexibel inzetbaar. Het is niet persé nodig om ervaring te hebben als bezorger, maar uiteraard is het wel mooi meegenomen als je hier wel over beschikt.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je woont in of vlak buiten Leeuwarden

Ben jij de maaltijd bezorger die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze pagina via