Vacature: Locatiemanager Wedeka

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Ter Apel
  • Vacaturenummer 104530

Over de functie

Bezit jij kennis van productieprocessen en heb je affiniteit met houtbewerking? Heb je daarnaast ervaring met leidinggeven in een productieomgeving en ben jij in staat om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te stimuleren en te helpen zichzelf te ontwikkelen? Dan komen wij graag met jou in contact. In verband met de interne doorstroom van een collega zijn wij voor Wedeka op zoek naar een gedreven locatiemanager.

Wedeka gelooft dat werk een belangrijke bijdrage levert aan de zelfredzaamheid en een zinvol bestaan van mensen. Zij zetten zich daarom met hart en ziel in voor die mensen voor wie het krijgen en vervullen van een baan op de reguliere arbeidsmarkt geen vanzelfsprekendheid is. Dit helpt deze doelgroep hun eigen kracht, en daarmee de kansen op het verkrijgen van een reguliere baan te vergroten. Hiermee bevordert Wedeka de participatie en vervult zo een maatschappelijk doel. Dit maakt hen een belangrijk arbeidsmarktinstrument in de regio.

Verder levert Wedeka diensten en producten van goede kwaliteit aan vele trouwe klanten en detacheren zij medewerkers bij reguliere bedrijven en gemeenten. Zodoende draagt Wedeka bij aan het betaalbaar houden van deze voorzieningen.

Jouw rol:
Als gedreven locatiemanager zorg jij ervoor dat de ontwikkeling van medewerkers en de continuïteit van de productieprocessen hand in hand gaan. Je coördineert en bewaakt deze twee hoofdprocessen op de locatie in Ter Apel. Je hebt affiniteit met houtbewerking. Je stuurt de locatie aan, zorgt voor overleg en stuurt op ontwikkeling van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je gebruikt jouw sterke communicatieve vaardigheden en organisatiesensitiviteit om te kunnen werken binnen een spanningsveld van verschillende belangen. Hierbij komt jouw vermogen om zorgvuldig met onze doelgroep om te gaan goed van pas. In deze werkomgeving met voortdurend wisselende situaties ben je flexibel en weet je snel te schakelen.

Je kunt de onderlinge verhoudingen goed inschatten en creëert draagvlak zodat er doelgericht gewerkt wordt en er sprake is van een prettig werkklimaat. Je signaleert knelpunten, lost problemen op en doet verbetervoorstellen. Verder rapporteer je over de voortgang van de locatie en heb je contact met opdrachtgevers. Kortom, het is een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden. We zoeken daarom iemand met een stevige persoonlijkheid die zelf het voortouw neemt in veranderingen en die resultaatgericht te werk gaat.

Functie-eisen

> hbo werk- en denkniveau
> ervaring met direct en indirect leidinggeven
> affiniteit met houtbewerking
> organisatiesensitiviteit
> analytisch en probleemoplossend vermogen
> goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
> inlevingsvermogen en affiniteit met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt
> een professionele werkhouding (kwaliteit, objectief, onafhankelijk, integer en zorgvuldig)
> goed kunnen organiseren en plannen

Abiant verzorgt voor Wedeka het werving- en selectietraject aangaande deze functie van locatiemanager. Je zult direct in dienst treden bij Wedeka op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

Ben je enthousiast geworden en grijp jij deze unieke kans om onderdeel uit te maken van Wedeka? Reageer dan snel en stuur ons je cv mét je uitgebreide motivatie naar wervingenselectie@abiant.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Marieke Kerkhof, adviseur bij Abiant Werving en Selectie op het telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze pagina via