Vacature: Administratief medewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Stadskanaal
  • Vacaturenummer 104582

Over de functie

Jij blinkt uit in accuratesse en je hebt een ruime ervaring in administratieve werkzaamheden. Ben je daarnaast een administratieve duizendpoot? Dan is dit jouw kans!

Voor een innovatieve specialist in dak- en gevelbeplating zijn wij op zoek gedreven administratief medewerker. Als administratief medewerker ben je onderdeel van het team commerciële binnendienst en verzorg jij zelfstandig diverse administratieve werkzaamheden zoals de orderintake en het maken van offertes en de opvolging hiervan. Je beheert de dagelijkse processen en draagt zorg voor een correcte afhandeling van de orderprocedure in SAP. Je hebt telefonisch contact met klanten, interne collega’s en de backoffice in België. Uiteraard werk je nauw samen met een gepassioneerd team van 14 vakkundige collega’s om de afspraken met de klant na te komen.

Onze opdrachtgever is reeds decennia lang gespecialiseerd in productie van dak- en gevelbeplating. Er wordt voortdurend gewerkt aan innovatieve oplossingen ter verbetering van producten en diensten. Op die manier wordt er steeds weer topkwaliteit conform de wensen van klanten in binnen- en buitenland geleverd. De vestiging in Zuid-Oost Groningen richt zich met name op de Noord Nederlandse en Duitse markt.

Functie-eisen

> je beschikt over minimaal mbo4 werk- en denkniveau
> je beschikt over enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie en kennis van SAP
> je hebt een sterke persoonlijkheid, je bent proactief en je kunt zelfstandig werken
> je hebt bij voorkeur kennis van bouw en/of staalbouw
> je beschikt over kennis van de Duitse en de Engelse taal

Grijp jij deze kans op een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming met een prettige werksfeer en volop kansen om je zelf verder te ontwikkelen? Reageer dan snel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Abiant Werving en selectie, tel 050 2060091.

Deel deze pagina via