Vacature: Planner Abiant Spijk

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 104339

Over de functie

Overzicht bewaren in drukte, een helikopter view en resultaatgerichtheid. Dat zijn kenmerken die jou in je nieuwe rol als planner bij Abiant Spijk op het lijf staan geschreven! Want in deze functie ben jij samen met je collega-planners verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vestiging Abiant in Spijk.

Door jouw enthousiasme en communicatieve skills weet jij de juiste kandidaten te vinden, binden en boeien. Matches maken tussen kandidaten en de juiste vacatures, daar krijg jij energie van. Want, wat is er nu mooier dan medewerkers te helpen aan de juiste baan?
Onze vestiging in Spijk kenmerkt zich door de vele ad-hoc aanvragen. Deins jij er niet voor terug om terwijl je bezig bent met een project om te schakelen naar het volgende project? Dan ben jij onze nieuwe planner!

Binnen deze functie planner:
> onderhoud je contacten met UWV, gemeenten, collega’s van recruitment en andere vestigingen over vacatures
> vul je samen met je collega’s, de dagelijkse planning van uitzendmedewerkers in
> heb je contacten met opdrachtgevers en adviseert deze over vraagstukken
> geef je leiding en sturing aan onze uitzendmedewerkers en weet ze te motiveren
> voer je bijkomende administratieve werkzaamheden uit
> draai je mee in het rooster van de bereikbaarheidsdiensten in de avonden en weekenden

Functie-eisen

Wat breng je mee?
Voor deze veelzijdige rol als planner zoeken wij iemand die beschikt over een hbo werk- en denkniveau. Ook heb je ervaring opgedaan in een soortgelijke commerciële rol, bij voorkeur in de uitzendbranche. Je bent bekend met de regio waarin Abiant Spijk actief is. Dus de plaatsen Oudeschip, Roodeschool en Eemshaven klinken je bekend in de oren. Tot slot heb je kennis van en affiniteit met de sectoren waarin Abiant actief is.

Over Abiant
Abiant is één van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland met 11 vestigingen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Midden in het werkveld dus altijd dichtbij voor medewerkers en opdrachtgevers. Werken bij Abiant is werken in een organisatie die staat voor ‘persoonlijk, betrokken en dichtbij’ en waar samenwerking en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Collega’s die schouder aan schouder staan; voor opdrachtgevers, uitzendmedewerkers, maar ook voor jou! Binnen dit hechte team van 12 collega’s is eerlijke en rechtstreekse communicatie een vereiste en de geroemde teamgeest en humor worden op gezonde wijze bewaakt. De agrarische roots van Abiant zijn op deze vestiging nog duidelijk zichtbaar.

Ons aanbod
> een dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling
> een bruto maandsalaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- afhankelijk van je ervaring
> een nieuwe uitdaging in een energiek team
> een groeiende, dynamische en regionaal betrokken organisatie met een coöperatieve basis
> leaseauto
> prima pensioenvoorzieningen
> opleidingen en trainingen via onze Abiant Academie

Solliciteren
Is deze vacature van planner de ideale nieuwe stap voor jou? Overtuig ons daar dan ook van. Stuur je cv met motivatie voor 1 april naar sollicitatie@abiant.nl, t.a.v. Brigitte Gijzen.

Wil je meer weten over deze vacature planner? Neem dan gerust contact op met Tom Havinga, teamleider bij ons uitzendbureau in Spijk. Hij vertelt je graag meer over de vacature. Je kan hem bereiken op het telefoonnummer 0596 59 22 22 of via thavinga@abiant.nl

Deel deze pagina via