Vacature: Schoonmaakmedewerker Tynaarlo

  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Tynaarlo
  • Vacaturenummer 104302

Over de functie

Ben jij op zoek naar een parttime functie als schoonmaker in en rondom Tynaarlo? Dan hebben wij de perfecte (bij)baan voor jou!

Schoonmaken? Dat kan jij als geen ander! In deze functie maak je verschillende (kantoor)panden in de omgeving schoon. Wanneer je begint, word je eerst ingewerkt door een van je nieuwe collega’s. Samen gaan jullie met een bedrijfsauto op pad en laten jullie de verschillende locaties spik en span achter. Als medewerker schoonmaak bestaan jouw werkzaamheden uit stofzuigen, het schoonmaken van bureaus en het reinigen van sanitair. Snelheid maar ook zeker kwaliteit spelen hierbij een belangrijke rol.

Het gaat om werk voor onbepaalde tijd, dus wanneer je goed presteert kun je ook voor de langere tijd blijven! Voor deze functie als schoonmaker is het belangrijk dat je beschikbaar bent van maandag tot en met vrijdag in de namiddag en avonden (van circa 17:00 tot 20:00 uur). Totaal werk je circa 20 uur per week.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B
> enige ervaring in de schoonmaak is een pre (niet verplicht)

Word jij onze nieuwe schoonmaakmedewerker? Reageer dan direct. Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.