Vacature: Aanpakker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband oproep
  • Standplaats Stadskanaal
  • Salaris Tussen €9,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 101717

Over de functie

Ben of ken jij iemand die graag aan de slag wil en in het bezit is van een rijbewijs en eigen vervoer? Dan hebben wij werk voor je!

Wij bieden in de omgeving Stadskanaal bij verschillende opdrachtgevers diverse functies in verschillende sectoren zoals agrarisch, bouw, gww, groen, loonwerk en aanverwante sectoren. Het betreft allerhande werkzaamheden zoals slopen, opperen, bouwplaats opruimen, graaf- en spitwerk, grondwerk, montage, schoffelen en andere soortgelijke werkzaamheden.

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde aanpakkers die niet bang zijn voor vieze handen en fysiek zwaar werk geen probleem vinden. Voel jij je aangesproken of ken je iemand die dit werk zou kunnen doen? Laat dan onderstaand je gegevens achter!

Het betreft veelal oproepwerk maar met uitzicht op werk voor een langere periode. Beloning vindt plaats op basis van ervaring en cao.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van je rijbewijs B en eigen vervoer
> je bent flexibel inzetbaar
> woonachtig in de omgeving van Stadskanaal

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature aanpakker? Solliciteer direct online! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 050 206 00 92 of op vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via