Vacature: Minikraanmachinist bij Koninklijke Oosterhof Holman B.V.

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Grijpskerk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Grondwerk staat aan de basis van onze infrastructuur. Uiteraard is het graven hierbij een cruciale taak. Dit is iets wat ze bij Koninklijke Oosterhof Holman B.V. als geen ander weten. Ben jij een echte aanpakker die graag aan de slag wil als minikraanmachinist? Lees dan hier waar jij aan de slag kunt.

De klus waarop jij als minikraanmachinist aan het werk gaat is gericht op de aanleg van glasvezelkabels. Met een ploeg van 6 collega’s reis je naar locaties verspreid over het land of net over de grens. Je graaft sleuven ter voorbereiding op de aanleg van de bekabeling. We zoeken iemand die er niet voor terugdeinst om zijn collega grondwerkers te ondersteunen met taken als het verwijderen van bestrating, voorsteken met de schep en het leggen van stenen. Je bent dus iemand die houdt van samenwerken en die zijn werk op een nette manier doet.

Werkervaring op een minikraan is voor deze functie geen harde eis. De benodigde vooropleidingen voor deze functie kunnen namelijk via Abiant gevolgd worden. Uiteraard is het wel mooi meegenomen wanneer je eerder als grondwerker actief bent geweest. De werksfeer bij dit bedrijf kenmerkt zich als informeel. Desalniettemin gaan de medewerkers vakkundig en op professionele wijze te werk. Er heerst een echte aanpakkersmentaliteit, dus ook wanneer er eens een buitje valt wordt er hard doorgewerkt.

Koninklijke Oosterhof Holman is een waar begrip als het gaat om alles wat met grond-, weg-, waterbouw (GWW) en milieutechniek te maken heeft. Ze begeleiden projecten van ontwerp en advies tot en met uitvoering en onderhoud. De werkzaamheden beperken zich niet tot onze eigen landsgrenzen. Ook in delen van Duitsland (vlak over de grens) is er namelijk behoefte aan glasvezel. Het kan daarom voorkomen dat je op deze locaties wordt ingezet. In dat geval vertrekken jullie als ploeg op maandag vanuit Grijpskerk met een bedrijfswagen naar locatie. Je maakt hier lange dagen, maar kunt daardoor wel op donderdagavond weer richting huis. Voor huisvesting wordt uiteraard gezorgd.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B (BE is een pre)

Je bent in het bezit van de onderstaande certificaten (of je bent bereid deze te halen):
> VCA- certificaat
> Certificaat Veilig werken met de minikraan
> Certificaat Veilig werken langs de weg
> Certificaat BEI LS assistent

Ben jij dé nieuwe minikraanmachinist voor de Koninklijke Oosterhof Holman B.V.? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Over het bedrijf


Deel deze vacature via