Vacature: Meewerkend operator bij Gardener’s Pride Beetgum

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beetgum
  • Vacaturenummer 104626

Over de functie

Beschik jij over ervaring als operator en heb jij het in je om collega’s op de werkvloer te begeleiden en aan te sturen? Dan ben jij misschien wel de meewerkend operator waar Gardener’s Pride in Beetgum naar op zoek is. Lees hier wat de functie inhoudt.

Gardener’s Pride Beetgum B.V. is een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van fijn segment tomaten en komkommers. Het bedrijf heeft momenteel locaties in Friesland en Klazienaveen. Alle tomaten en komkommers worden verwerkt en verpakt op de locatie in Beetgum, Friesland. Op deze locatie ga jij aan de slag als meewerkend operator.

Als operator ben je bij Gardner’s Pride verantwoordelijk voor het correct afstellen van de inpak- en sorteermachines. Naast het afstellen ben je verantwoordelijk voor een correcte bediening, het correct onderhouden en het oplossen van kleine storingen aan de apparaten. Ook begeleid je collega’s op de werkvloer met het instellen van de machines. Het is van belang dat je al eens eerder als operator gewerkt hebt zodat je zonder problemen instructies kunt geven, en weet te handelen wanneer er zich eens een onverwachte situatie voordoet. Verder ben jij iemand die graag met collega’s samenwerkt.

Je komt terecht in een leuk bedrijf met een informele werksfeer. Voor deze functie wordt een contract van circa 36 uur per week geboden. Omdat Gardner’s Pride actief is in de groenteteelt kennen de zomermaanden periodes met piekdrukte. Omdat je flexibel bent qua werktijden ben je in het hoogseizoen bereid om meer uren te maken. Gedurende het seizoen werk je volgens een 2- ploegen rooster. Wij zoeken iemand met ambitie die graag voor langere tijd aan de slag wil. Gardner’s Pride biedt je namelijk uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen

> je hebt werkervaring als operator
> je beschikt over enig technisch inzicht
> je hebt kennis van Microsoft Office
> je bent bereid om in het hoogseizoen meer te werken

Ben jij meewerkend operator waar Gardner’s Pride Beetgum naar op zoek is? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via