Vacature: Chauffeur heftruck/ vrachtwagen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 104633

Over de functie

Ben jij een ware ster in het rijden op een heftruck en ben je daarnaast in het bezit van een vrachtwagenrijbewijs? Dan ben jij misschien wel de persoon waar wij naar op zoek zijn! Lees hier wat deze gecombineerde functie van heftruck- én vrachtwagenchauffeur inhoudt.

Vanaf het begin van de zomer zoeken wij voor onze opdrachtgever uit de buurt van Spijk een chauffeur die op zowel een heftruck als vrachtwagen kan rijden. Het bedrijf waarvoor je gaat werken heeft zich onder andere gespecialiseerd in het opslaan en vervoeren van goederen voor klanten. Het kan gaan om goederen die per stuk, in big bag’s of zelfs in containers verpakt zijn. Naast de opslag, kan vanuit het bedrijf ook het ompakken van de goederen geregeld worden.

In jouw rol als chauffeur ben je veelal actief op de heftruck. Wanneer goederen met een vrachtwagen binnenkomen bij het depot verplaats je deze met de heftruck naar de juiste plaats in de opslag. Je zal dus veel bezig zijn met laden en lossen. Ook levert dit bedrijf service op het gebied van het ophalen en wegbrengen van ladingen naar de door een klant gewenste locatie. Wanneer je een dergelijke order binnenkrijgt stap je op de vrachtwagen om de lading naar een gevraagde plaatst te brengen of af te halen. In de praktijk zijn dit korte ritten van maximaal een uur.

Je gaat in deze afwisselende functie voor 40 uur per week aan de slag. De ideale kandidaat voor deze functie is woonachtig in de buurt van Spijk. Jouw werktijden zijn van circa 07:00 tot 16:30 uur.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B, C en CE
> je bent in het bezit van een heftruck certificaat
> je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding, niveau 2

Ben jij de chauffeur die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.