Vacature: Timmerman

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Appingedam
  • Vacaturenummer 104018

Over de functie

Sla jij zowel letterlijk als figuurlijk spijkers met koppen op de werkvloer? Ben je verder fulltime beschikbaar, flexibel ingesteld en gemotiveerd? Dan ben jij voor deze baan uit het goede hout gesneden!

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Appingedam zijn we wegens groei per direct op zoek naar een timmerman 1 of 2. Als timmerman voer je alle voorkomende werkzaamheden uit op nieuwbouw- en verbouwprojecten. Dit zijn klussen binnen en buiten bij particuliere woningen, maar ook herstelwerkzaamheden na aardbevingsschade.

De timmerman die wij zoeken heeft werkervaring in de bouw. Het is namelijk van belang dat je de werkzaamheden zelfstandig op kan oppakken en uitvoeren. Je bent daarnaast iemand die het werk ziet liggen en neemt het initiatief. Het betreft een fulltime functie voor een langere periode van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 16:30 uur. De salariëring geschiedt volgens de Bouw-cao.

De organisatie waarvoor je gaat werken is een bouwbedrijf dat met name actief is in de provincie Groningen. Zij houden zich bezig met allround bouw- en kluswerkzaamheden zoals verbouwingen, renovaties, installatiewerk, timmerwerk, schilderwerk en loodgieterswerk. Het team bestaat uit enthousiaste vakmensen die op een informele manier met elkaar omgaan.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een VCA- certificaat
> je beschikt over rijbewijs B
> bezit van een CVW- pas is een pre

Ben jij de timmerman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Voor vragen of voor meer informatie mag je contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via