Vacature: Meewerkend chef werkplaats

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 104648

Over de functie

Beschik jij over technisch inzicht, heb je ervaring als monteur en heb jij daarnaast leidinggevende kwaliteiten? Dan bezit jij de eigenschappen van de persoon die wij zoeken voor de functie van meewerkend chef werkplaats in de omgeving van Spijk!

Het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat beschikt over een geruime collectie aan (transport)materieel en mobiele werktuigen. Als meewerkend chef werkplaats voer je alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan deze machines en voertuigen. Het gaat hierbij om onderhoud en reparaties aan mechanische-, elektronische- en hydraulische systemen. Tevens ververs je olie, smeer je onderdelen door, stel je machines af en controleer je na de reparatie of de machines weer goed werken. Je zorgt ervoor dat de machines in perfecte staat verkeren. Deze werkzaamheden voer je uit in de werkplaats of soms op locatie bij klanten in de regio. Als chef stuur je daarnaast het personeel op de werkvloer aan. De persoon die wij zoeken beschikt dus naast technische kennis ook over leidinggevende capaciteiten. Tot slot komt het voor dat je af en toe meedraait in de storingsdiensten. We zoeken daarom iemand die hierin enige flexibiliteit toont.

Voor deze veelzijdige en uitdagende functie bieden wij jou:

> een functie voor 38 uur per week, met de mogelijkheid om dit bij wederzijds goed bevallen op termijn om te zetten in een vast contract
> volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden
> een salaris passend bij jouw ervaring en opleiding

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo opleiding, niveau 4 (in de richting techniek, werktuigbouwkunde etc.)
> je bent in het bezit van rijbewijs BE (C/CE is een pré)
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> je hebt geruime ervaring als monteur
> je beschikt over kennis van Microsoft Office
> je beschikt over leidinggevende capaciteiten

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature meewerkend chef werkplaats? Stuur dan je cv op! Mocht je vragen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail via vacature@abiant.nl .

Deel deze vacature via