Vacature: Bezorger wijnhandel

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Burgum
  • Vacaturenummer 104683

Over de functie

Ben jij graag onderweg en ben je een sociaal persoon? Zoek je een (bij)baan die je goed kunt combineren met je andere werkzaamheden of hobby? Wellicht is dit dan de functie die je zoekt!

Als bezorger rijd jij in een bestelbus door de drie noordelijke provincies om bestellingen te bezorgen bij klanten van een wijnhandel. Je kunt je voorstellen dat de pakketten die je bezorgt zwaar kunnen zijn. Het is daarom van belang dat je een goede fysieke gesteldheid hebt. Voor deze functie vragen wij van jou goede communicatieve vaardigheden, een representatief voorkomen en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent bij de klant het visitekaartje van het bedrijf en doet jouw werk met enthousiasme en energie. De opdrachtgever waarvoor je aan het werk gaat is gevestigd in Burgum.

We zijn op zoek naar iemand die iedere vrijdag beschikbaar is om klanten blij te maken met hun bestelde producten. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je ook op woensdagen wordt ingezet.

Functie-eisen

> je bent volledig beschikbaar in de weken 18, 20, 22, 29, 30, 31 en 32
> naast de woensdag en vrijdag ben je op oproep beschikbaar
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je woont in een straal van ca. 15 kilometer rondom Burgum
> je hebt een goede fysieke gesteldheid

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct! Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met de Abiant vestiging in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 00 04 40 of mail naar infosurhuisterveen@abiant.nl.