Vacature: Leerling opticien

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau havo/vwo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leeuwarden
  • Vacaturenummer 102366

Over de functie

Ben jij modebewust en gemotiveerd om in een professioneel team te werken? Voor een optiekzaak in de omgeving van Leeuwarden zoeken we een leerling opticien.

Als leerling opticien combineer je werken en leren. Je werkt gemiddeld 30 uur per week vanuit het winkelfiliaal. Uiteraard kan het voorkomen dat je op koopavonden en in de weekenden werkt, maar dit is voor jou geen probleem. De functie biedt je de mogelijkheid om het vak van opticien te leren en jouw kennis over brillenglazen- en monturen en de laatste modetrends uit te breiden.

Als volwaardig opticien voer je oogmetingen uit, stel je de correcties vast, adviseer je klanten en help je ze bij de keuze van brilmonturen en brillenglazen. Naast jouw deskundige houding stel jij je op een klantvriendelijke manier op. Je bent dus iemand die energie krijgt van het goed adviseren van klanten en die het leuk vindt om de producten aan de man te brengen. In deze leerling functie zal je hierin ondersteund worden door een team van professionele collega’s.

Verder voer je lab-werkzaamheden uit conform de kwaliteitsnormen van de organisatie. Je rapporteert direct aan de bedrijfsleider en uiteraard werk je veel samen met je collega’s van het filiaal. Wij bieden je een baan voor langere tijd, met de mogelijkheid om door te groeien tot een zelfstandig opticien.

Functie-eisen

> je hebt een klant- en servicegerichte instelling
> je bent flexibel inzetbaar
> je bent woonachtig in de omgeving van Leeuwarden
> je hebt minimaal een havo of mbo niveau 4 diploma

Ben jij de leerling opticien die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via