Vacature: Montagemedewerker dak- en wandbeplating

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 104015

Over de functie

Heb jij technisch inzicht, geen hoogtevrees en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de functie montagemedewerker dak- en wandbeplating misschien wel iets voor jou!

Je gaat aan de slag voor een bedrijf dat loodsen en bedrijfspanden bouwt en renoveert. Ze kunnen gehele trajecten van A tot Z verzorgen, maar voeren ook losse werkzaamheden uit zoals dak- en wandbeplating. Ze leveren en monteren diverse soorten dak- en wandbeplating, met of zonder isolatie.

Als montagemedewerker is het belangrijk dat je tekeningen kan lezen en begrijpen. Je assisteert eerst de huidige monteur met het aanbrengen van de dak- en wandbeplating op zowel nieuwe als bestaande loodsen. Uiteraard zorg je er ook voor dat je klanten netjes te woord staat en dat de werkplaats netjes wordt achtergelaten. Op termijn is het zelfs mogelijk om door te groeien tot eerste monteur.

Je werkt fulltime van (circa) 7:00 uur tot 17:00 uur. Het werk is voor langere tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. De salariëring is afhankelijk van onder andere je ervaring en zal conform cao metaal en techniek zijn.

Functie-eisen

> je hebt affiniteit met techniek / technisch inzicht
> je hebt géén hoogtevrees (een hoogwerker certificaat is een pre)
> je bent in het bezit van rijbewijs B(E)
> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat

Ben jij de montagemedewerker dak- en wandbeplating die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via