Vacature: Timmerman modelmaker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 103137

Over de functie

Toe aan de volgende stap in je carrière als timmerman? Lees dan snel verder waar jij aan de slag kan als timmerman modelmaker!

Als timmerman modelmaker maak je met behulp van machines mallen voor trappen en balkons. Deze maak je aan de hand van werktekeningen. Vervolgens zet je de verschillende onderdelen in elkaar. Het is erg specialistisch werk. Daarom is het nodig dat je al een aantal jaren ervaring hebt opgedaan als modelmaker. Jij weet hoe je met hout om moet gaan en hoe je hout kan bewerken.

Het bedrijf is gevestigd in Noord-Groningen en gespecialiseerd in het maken van prefab betonmallen en het vervaardigen van prefab timmerwerk. Het bedrijf beschikt over twee grote productieruimtes waar modellen tot zes meter in doorsnede volledig worden afgewerkt. Het team bestaat uit circa twintig collega's, ieder met hun eigen vakkennis, van timmerlieden tot vakkrachten voor het plamuren en aflakken. Werken bij dit bedrijf, is werken in een professioneel team met korte lijnen. Deze functie is voor langere tijd beschikbaar.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een afgeronde mbo opleiding, niveau 2 in de richting timmerman of bouwkunde
> je bent zeer goed in staat om een technische tekening te lezen
> je hebt werk ervaring als timmerman en/ of modelmaker

Heb je deze ervaring nog niet? Ook dan ben je vrij om te solliciteren, we hebben namelijk ook ruimte voor een leerling timmerman modelmaker.

Ben jij ervan overtuigd dat de vacature van timmerman modelmaker jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je cv op! Mocht je vragen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail via vacature@abiant.nl .