Vacature: Chauffeur dieplader

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 103584

Over de functie

Ben jij een chauffeur die over de nodige papieren beschikt en heb je recente ervaring met het rijden op een dieplader? Dan hebben wij een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid voor jou beschikbaar. Lees hier wat de functie van dieplader chauffeur inhoudt.

De opdrachtgever waarvoor je gaat werken is een klein en jong bedrijf uit de omgeving van Leek dat zich richt op werk in het grondverzet. De werkzaamheden worden met name verricht voor loon- en grondverzet bedrijven in het noorden van Nederland. Als chauffeur dieplader ben je hoofdverantwoordelijk voor het verplaatsen van graafmachines en ander vergelijkbaar zwaar materieel van A naar B. Ook ben je op locatie verantwoordelijk voor het laden en lossen van de machines op en van de dieplader. Met jouw ervaring is dit echter een fluitje van een cent.

Voor deze functie zoeken wij iemand die de afgelopen jaren in een soortgelijke functie heeft gewerkt. Het transporteren op een dieplader komt namelijk zeer precies. Deze functie is per direct beschikbaar maar de startdatum zal in overleg worden bepaald. Bij dit bedrijf kun je voor langere tijd aan de slag. Maak jij jezelf onmisbaar? Dan behoort een vaste aanstelling bij deze opdrachtgever zeker tot de mogelijkheden!

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs CE
> je beschikt over een geldig VCA- certificaat (of bent bereid om deze te halen)
> je bent in het bezit van Code 95 en een (digitale) chauffeurspas
> je hebt aantoonbare rij- ervaring met een dieplader

Ben jij klaar om als chauffeur dieplader waar wij naar op? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.