Vacature: Medewerker naadafdeling

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Vacaturenummer 104649

Over de functie

Werk jij nauwkeurig en kan je goed het overzicht bewaren? Beschik je daarnaast over technisch inzicht? Dan is de vacature van medewerker naadafdeling wellicht eentje die bij jou past!

Voor een productiebedrijf in de omgeving van Scheemda zijn wij op zoek naar een medewerker op de naadafdeling. Het bedrijf waarvoor je gaat werken produceert onder andere metalen en synthetisch industrieel draadgaas, technische weefsels en filterdoek. In deze functie leg je met behulp van een naadrobot naadverbindingen voor de doeken die op deze productielocatie geweven worden. Je verzorgt de voorbereiding van de juiste materialen, houdt je bezig met het juist instellen van de machine en controleert tijdens het proces de voortang. Dit doe je op nauwkeurige wijze. Wanneer er zich een kleine storing voordoet weet je deze zelfstandig te verhelpen. Verder ben je iemand die oog heeft voor verbetermogelijkheden.

Dit bedrijf staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit producten die zij afleveren. Een nette en schone werkomgeving draagt hier aan bij. Als medewerker ben je dan ook proactief bezig met het opruimen en schoon houden van je afdeling. Daarnaast overleg je met jouw leidinggevende en collega’s over de voortgang van de werkzaamheden. Je bent dus communicatief vaardig en vindt het geen probleem om met anderen samen te werken.

Al met al is dit dus een functie met afwisseling en voldoende eigen verantwoordelijkheden. Wij zoeken iemand die graag voor langere tijd aan de slag wil. Deze functie is fulltime, dus biedt jou een mooie kans om veel uren te maken.

Functie-eisen

> je hebt een afgeronde mbo opleiding, niveau 3 of 4

Ben jij enthousiast geworden en wil jij direct aan de slag als medewerker naadafdeling? Stuur dan je cv op! Mocht je vragen hebben of meer informatie willen neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 0092 of via vacature@abiant.nl.