Vacature: Heftruckchauffeur houthandel

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Vacaturenummer 104539

Over de functie

Ben jij een ster in het rijden op een heftruck? Is hout daarnaast een product waar je graag mee werkt en wil je hier graag meer over leren? Dan ben jij voor deze functie zeker uit het goede hout gesneden! Lees hier wat de functie van heftruckchauffeur houthandel inhoudt.

Het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat is gevestigd in het Zuidoosten van Friesland en is dé leverancier van hout voor bedrijven in deze omgeving. In de grote opslag van dit bedrijf rijd jij op een heftruck voor het (ver)plaatsen van balken, platen en ander houtwerk. Het zou dus mooi zijn wanneer je vaker op heftrucks gereden hebt. Naaldhout, loofhout, gevelbekleding, plaathout, kozijnen, deuren en steigerdelen. Een kijkje in het assortiment leert dat klanten met allerhande verzoeken terecht kunnen bij onze opdrachtgever. De uitstekende kennis en kunde van de medewerkers zorgt ervoor dat ze maatwerk kunnen leveren aan hun klanten.

In deze functie weet jij de materialen moeiteloos van A naar B te verplaatsen. Wij zijn daarom op zoek naar iemand met werkervaring als chauffeur op een heftruck. Daarnaast is het mooi meegenomen wanneer je over een VCA- certificaat beschikt.

Functie-eisen

> je hebt ervaring met het besturen van een heftruck
> bezit van een geldig VCA- certificaat is een pre

Ben jij de heftruckchauffeur houthandel die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.