Vacature: Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Vacaturenummer 104224

Over de functie

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en met groot materiaal aan de slag te gaan? Vind jij het verder geen probleem om in een productieomgeving te werken en wil je voor langere tijd aan het werk? Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Voor een bedrijf in de omgeving van Joure zoeken we per direct gemotiveerde aanpakkers die zelfstandig kunnen werken. Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat heeft zich gespecialiseerd in het handmatig- en machinaal stralen en aanbrengen van poedercoating, natlakken en brandvertragende coatings. Je voorziet voornamelijk grote objecten van lakken of coatings. Deze objecten variëren van constructiebalken tot trappen, hekwerken, machineonderdelen, buispalen en nog veel meer.

Relevante werkervaring is voor deze functie niet vereist. Het is vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent. De productieomgeving kan door alle werkzaamheden stoffig zijn, dus ook hier moet je niet van opschrikken. De salariëring geschiedt volgens cao metaal & techniek.

Functie-eisen

> je bent fulltime beschikbaar
> Je bent niet allergisch voor stof

Ben jij de productiemedewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.