Vacature: Agrarisch medewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Vacaturenummer 104719

Over de functie

Ligt jouw hart in de agrarische wereld en wil jij graag fulltime in aan het werk op een echt familiebedrijf? Lees hier wat je als agrarisch medewerker voor dit melkveebedrijf kunt betekenen en misschien ga jij hier binnenkort voor langere tijd aan de slag!

Het bedrijf van de familie Van der Wal is een modern melkveebedrijf met 500 koeien en is gevestigd in Boornbergum. Geroutineerd weet je de koeien voor, tijdens en na de melkbeurten te verhokken, maak je de ligboxen schoon en voer je de koeien met behulp van de zelfrijdende mengvoerwagen. Om voor deze functie in aanmerking te komen is het belangrijk dat je stage en/of werkervaring hebt opgedaan bij een melkveebedrijf.

Uiteraard is de gezondheid van het melkvee een belangrijk speerpunt voor dit agrarische bedrijf. Naast dat jij op vakkundige wijze zorg draagt voor de koeien weet je door jouw werkervaring bijvoorbeeld ook ziekte te herkennen. Naast het werk in de stal ben je gedurende de zomermaanden veel op het land aan het werk. Voor het maaien, schudden, wiersen en inkuilen draai jij je hand niet om.

De ideale kandidaat is iemand die graag voor langere tijd aan de slag wil. Het betreft een fulltime functie van circa 40 uur per week, maar in de drukkere zomermaanden kan het ook voorkomen dat je meer uren draait. Enige flexibiliteit wordt dus zeer op prijs gesteld. De verloning geschiedt volgens de cao productiegerichte dierhouderij en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B en T
> je hebt werkervaring als zelfstandig melker
> je hebt ervaring met rijden op de trekker

Ben jij de agrarisch medewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via