Vacature: Procesoperator

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 104731

Over de functie

Je voelt je verantwoordelijk voor het productieproces van het begin tot het einde. Je bewaakt de kwaliteit, stelt machines in en verhelpt storingen. Hierbij kun je terugvallen op jouw ervaring als procesoperator en technische diploma. En dat is mooi! Want dan is deze functie je op het lijf geschreven.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Spijk zijn we op zoek naar een procesoperator/teamleider. Als operator ben je een belangrijke schakel in het (productie)proces. Samen met je collega’s zorg je voor een optimaal verloop van dit proces, rekening houdend met de geldende voorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:
> de besturing van installaties en het verhelpen van storingen
> het aansturen van operators en het coördineren van hun werkzaamheden
> het aansturen van de productieprocessen en daar waar nodig bijsturen
> het onderhouden van de contacten met externe service contractors
> het voorbereiden van grondstoffen volgens receptuur
> de ontvangst van grondstoffen afhandelen conform regelgeving

Wij bieden je een fulltime functie bij een bedrijf dat ondanks de sterke groei een informele en prettige, persoonlijke werksfeer heeft. Jij gaat samen met je collega’s streven naar het beste resultaat voor het bedrijf en voor de werknemers. Het betreft een baan in een 5-ploegendienst, waarbij je inzet en de behaalde resultaten beloond worden met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

De ideale kandidaat beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatieve vaardigheden. Je bent een stevige persoonlijkheid die het in zich heeft op termijn door te groeien naar de rol van teamleider. Je bent bereid tot het volgen van trainingen en cursussen en je hebt bij voorkeur ervaring in een leidinggevende rol.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een afgeronde mbo opleiding
> je hebt aantoonbare werkervaring als procesoperator
> je bent in het bezit van een geldig heftruck/shovel en VCA(vol)-certificaat
> je bent bij voorkeur in het bezit van een certificaat: hoogwerker, gasmeten, VOP, BHV

Ben jij de procesoperator waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.