Vacature: Administratief medewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Vacaturenummer 104735

Over de functie

Jij blinkt uit in accuratesse en je hebt een ruime ervaring in administratieve werkzaamheden. Heb je daarnaast ervaring met het maken van transportplanningen? Dan is dit jouw kans als administratief medewerker!

Voor een groot bedrijf op het gebied van onder andere loonwerk, op- en overslag, grond-, weg-, en waterbouw zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Samen met je collega ben je op de receptie het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, zowel telefonisch als persoonlijk.

Je hebt cijfermatig inzicht om zo zorg te dragen voor het juist verlopen van de financiële en administratieve processen binnen het bedrijf. Onder andere bestaan de werkzaamheden uit het tijdig controleren en verwerken van facturen en urenstaten. Daarnaast houd je je bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer en bereid je de wekelijkse betaalronde voor.

Je gaat in eerste instantie een maand of 2 fulltime aan de slag. De uren worden in de loop van de tijd veranderd naar 24-32 uur per week.

Functie-eisen

> je beschikt afgeronde mbo-niveau 4 opleiding bij voorkeur richting de transport
> je beschikt over aantoonbare ervaring met diverse computerprogramma’s zoals Microsoft Office en Exact.
> je bent zelfstandig, proactief, accuraat en kritisch
> je beschikt over inzicht in administratieve processen
> je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal

Grijp jij deze kans op een uitdagende functie binnen een groeiende onderneming met een prettige werksfeer en volop kansen om je zelf verder te ontwikkelen? Reageer dan snel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Abiant Werving en selectie, tel 050 2060091.

Deel deze pagina via