Vacature: Assitent grondwerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Scheemda
  • Vacaturenummer 104709

Over de functie

Steek jij je handen graag uit de mouwen en ben je niet bang om je handen vies te maken? Ben je verder op zoek naar een nieuwe baan waarin je fulltime aan de slag kunt? Dan hebben wij een mooie baan als assistent grondwerker voor je beschikbaar!

Als assistent grondwerker ondersteun jij jouw collega’s in het grondverzet. Je helpt bijvoorbeeld met het klaarzetten van materialen zoals tegels en stenen, zorg je voor een veilige werkomgeving en je helpt met het opruimen van de werkplaats. Deze baan biedt jou dus een goede kans om het vak grondwerker onder de knie te krijgen. Jouw werk doe je op nauwkeurige wijze zodat jouw omgeving hier zo weinig mogelijk hinder van ondervindt.

Voor deze functie ga je vooral in de regio Groningen aan het werk. Het bedrijf waarvoor gaat werken is gevestigd in de buurt van Scheemda en is specialist op het gebied van grondverzet. Ze hebben veel kennis en ervaring aan boord als het gaat om werkzaamheden zoals graven, zagen, maaien en al het andere in dit vakgebied gedaan wordt. “Samen sta je sterker”. Dat is een uitspraak die jou op het lijf geschreven staat. Bij dit bedrijf werk je samen met een ploeg gemotiveerde collega’s die samen de schouders eronder zetten. Deze no-nonsense mentaliteit kenmerkt het bedrijf. Hierbij zet jij je ten volste in om het werk zo goed mogelijk af te ronden. De ideale kandidaat is dus een echte team speler die niet bang is om zijn handen vuil te maken.

In deze functie ga je fulltime aan het werk. Jouw werkdagen zijn meestal doordeweeks tussen ongeveer 07:00 en 16:00 uur. Af en toe kan het eens voorkomen dat je in het weekend wordt ingezet. Het is van belang dat je zelfstandig bij het bedrijf kunt komen. Vanaf daar vertrek je met jouw collega’s in een bedrijfsauto naar locatie.

Functie-eisen

> je ben in het bezit van rijbewijs B

Ben jij enthousiast geworden en wil jij direct aan de slag als assistent grondwerker? Stuur dan je cv op! Mocht je vragen hebben of meer informatie willen neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 0092 of via vacature@abiant.nl.