Vacature: Interieurverzorger

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband bijbaan
  • Standplaats Emmen
  • Salaris Tussen €10,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 103869

Over de functie

Ben jij woonachtig in de omgeving van Emmen? En zorg jij ervoor dat alles er weer schoon en tip top uitziet? Dan ben jij degene die in aanmerking komt voor deze functie als interieurverzorg(st)er.

Als schoonmaker/ interieurverzorg(st)er verricht je schoonmaakwerkzaamheden in bijvoorbeeld huizen, kantoorruimtes, scholen, ziekenhuizen, uitgaansgelegenheden en hotels. Afhankelijk van de plek waar je werkzaam bent, verricht je meestal meerdere van de volgende werkzaamheden:
> de vloer vegen, dweilen en schrobben (eventueel met schrobmachine)
> stofzuigen
> meubilair afstoffen
> keuken en sanitair reinigen
> ramen en spiegels ontvetten en schoonmaken

Voor onze opdrachtgever in regio Emmen zijn we op zoek naar schoonmakers/ interieurverzorg(st)ers. Wij bieden je een baan voor de doordeweekse dagen, van maandag tot en met vrijdag, voor ongeveer twee uur per dag. Je begint vanaf 15:30 uur. Ideaal te combineren met andere activiteiten!

Het is voor langere periode en het salaris is volgens cao. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer zodat je zelf naar de opdrachtgever kunt komen.

Functie-eisen

Zie jij jezelf terug in deze vacature interieurverzorg(st)er en heb je enige ervaring in de schoonmaak? Stuur dan je cv met motivatie!
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Emmen, zij hebben de vacature in beheer en zijn te bereiken via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 0092.

Deel deze vacature via