Vacature: Ploegleider

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104739

Over de functie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging met veel leidinggevende verantwoordelijkheden? Deins je verder niet terug voor een veelzijdig takenpakket en heb je ervaring als leidinggevende? Dan ben jij misschien wel de ploegleider waar Coatinc in Groningen naar op zoek is!

Je gaat aan de slag voor The Coatinc Company op de vestiging in Groningen. Dit internationaal opererende bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verzinken van allerlei soorten metalen. De locatie in Groningen waar jij aan het werk gaat telt zo’n 50 medewerkers. Op deze vestiging worden onder andere de technieken thermisch verzinken , hoge temperatuur verzinken, centrifugaal verzinken, poeder coaten en natlakken toegepast.

In de functie van ploegleider geef je indirect leiding aan ongeveer 20 medewerkers in de verzinkerij. Je werkt hierbij direct samen met de meewerkend voormannen, verzinkers en de aanslepers. Onder hen verdeel jij de taken en instructies. Op deze afdeling weet je de medewerkers op bevlogen wijze te enthousiasmeren zodat zij samen de schouders onder het werk zetten. Verder geef je hier instructies over de wijze waarop de materialen behandeld moeten worden en controleer je of het werk naar behoren gedaan wordt. Als eindverantwoordelijke op de afdeling bewaak je verder de voortgang, zorg je dat nieuwe medewerkers goed ingewerkt worden en voer je functioneringsgesprekken Onder jouw leiding wordt het beschikbare personeel zo efficiënt mogelijk ingepland zodat daarmee de beoogde planningen behaald worden.

Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring in een leidinggevende functie. Wanneer situaties daar om vragen weet je slagvaardig op te treden en de koers voor de afdeling te bepalen. Je zorgt ervoor dat de verzinkte voorwerpen aan de vereiste kwaliteitsnormen voldoen en maakt beslissingen over de behandeling van afgekeurde materialen. Te allen tijde houd je afspraken met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu in het oog. Dit omvat onder andere het uitvoeren van laagdiktemetingen en het checken van de zinkspiegel.

Voor deze uitdagende functie zoeken wij iemand met ervaring op het gebied van de te gebruiken meetgereedschappen voor laagdiktes en hechting. Verder ben je bij voorkeur bekend met het verzinkproces en externe factoren die dit beïnvloeden, en heb je ten slotte ervaring met de registratie van gewerkte uren en de gebruikte materialen. Al met al is dit dus een zeer veelzijdige functie die veel verantwoordelijkheden met zich meebrengt.

Wij bieden jou:
> een fulltime functie voor langere tijd
> een functie volgens een 3-ploegenrooster
> salaris conform cao Metalektro schaal G

Functie-eisen

> je hebt aantoonbare werkervaring als leidinggevende in een productieomgeving
> je hebt kennis over veiligheids-, Arbo-, milieu- en kwaliteitsvoorschriften
> je hebt kennis over de procesgang binnen een productiebedrijf

Ben jij de ploegleider waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.