Vacature: Schoonmaker

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband bijbaan
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €9,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 104745

Over de functie

Dweilen, afstoffen of stofzuigen, jij draait je hand niet om voor een grondige schoonmaak. Je werkt nauwkeurig en bent op zoek naar vast werk. En dat komt goed uit, want dat zou je zomaar deze afwisselende baan als schoonmaker kunnen opleveren.

Als schoonmaker/ interieurverzorg(st)er verricht je schoonmaakwerkzaamheden in bijvoorbeeld huizen, kantoorruimtes, scholen, ziekenhuizen, uitgaansgelegenheden en hotels. Afhankelijk van de plek waar je werkzaam bent, verricht je meestal meerdere van de volgende werkzaamheden:
> de vloer vegen, dweilen en schrobben (eventueel met schrobmachine)
> stofzuigen
> meubilair afstoffen
> keuken en sanitair reinigen
> ramen en spiegels ontvetten en schoonmaken

Voor onze opdrachtgever in de regio Assen zijn we op zoek naar schoonmakers/ interieurverzorg(st)ers. Wij bieden je een baan voor elke maandag en vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur. Ideaal te combineren met andere activiteiten!

Het is voor langere periode en het salaris is volgens cao. Het is belangrijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer zodat je zelf naar de opdrachtgever kunt komen.

Functie-eisen

Zie jij jezelf terug in deze vacature interieurverzorg(st)er en heb je enige ervaring in de schoonmaak? Stuur dan je cv met motivatie!

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Emmen, zij hebben de vacature in beheer en zijn te bereiken via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 0092.

Deel deze vacature via