Vacature: Trekker chauffeur klepelmaaier

  • Aantal uren per week 0 - 8 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 103388

Over de functie

Ben jij een natuurliefhebber en droom je van een baan waarbij je veelal in de buitenlucht aan het werk bent? Heb je daarnaast ervaring met het rijden op een trekker en ben je iedere woensdag beschikbaar? Lees dan hier wat jij als trekker chauffeur bij Waterschap Noorderzijlvest kunt betekenen.

Voor het komende seizoen zoeken wij iemand die iedere woensdag beschikbaar is om maaiwerkzaamheden te verrichten. Op een trekker met klepelmaaier rijd jij langs de waterkant en over maaipaden om onderhoudswerk aan watergangen en kaden te verrichten. Hierdoor zien de waterkanten er weer netjes uit en wordt de omgeving goed onderhouden. Het is van belang dat je zorgvuldig te werk gaat. Mede daarom zoeken wij voor deze functie iemand met recente werkervaring op een trekker met klepelmaaier.

Het Waterschap Noorderzijlvest is een regionale overheid die zorgt voor duurzaam waterbeheer in de omgeving van Groningen en Noord- Drenthe. Water speelt een belangrijke rol voor de Nederlandse infrastructuur. Sloten, beken en kanalen houden het water vast, en voeren af en aan. Om ervoor te zorgen dat watergangen niet dichtgroeien moeten de oevers, taluds en waterbodems regelmatig gemaaid worden. Door de werkzaamheden creëert het Waterschap Noorderzijlvest een basis voor een gezonde, toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving.

De functie is parttime. Iedere woensdag ben je overdag zo’n 8 uren aan het werk. Het maaiseizoen duurt in elk geval tot 1 november van dit jaar.

Functie-eisen

> je hebt ervaring met klepelwerkzaamheden op de trekker
> je hebt een geldig VCA- certificaat (dit is een pre)

Ga jij binnenkort aan de slag als trekker chauffeur bij Waterschap Noorderzijlvest? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.