Vacature: Medewerker backoffice

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer 104752

Over de functie

Jij hebt ervaring als administratief medewerker. Je bent enthousiast en leergierig. Je kunt daarnaast zaken goed structureren en weet prioriteiten te stellen. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de medewerker backoffice die Overstag Uitvoering zoekt!

Voor Overstag Uitvoering zijn we op zoek naar een administratief, secretarieel medewerker backoffice. Als medewerker backoffice ondersteun je de backoffice, secretarieel en administratief in de breedste zin van het woord. In deze afwisselende functie ben jij, in samenwerking met je collega’s, verantwoordelijk voor de voortgang, bewaking en afronding van alle administratieve processen rondom de cliënt.

Zo houd je je onder andere bezig met het verwerken van de documentatie, ondersteun je bij het plannen, regelen en organiseren van bijeenkomsten en het controleren en uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden.

Overstag Uitvoering is een jonge, vernieuwende organisatie die zich in de frontline bezighoudt met jongeren bij wie sprake is van een combinatie van probleemfactoren. Het begeleiden gebeurt aan de hand van een van te voren opgesteld begeleidingsplan. De backoffice ondersteunt in dit administratieve proces en is als het ware het administratieve centrum van de organisatie.

Als medewerker backoffice ben je enthousiast, positief en proactief. Je werkt nauwkeurig en efficiënt en weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Uiteraard kun je snel schakelen en ben je niet bang om (nieuwe) zaken aan te pakken.

Abiant Werving en Selectie verzorgt voor Overstag Uitvoering het werving- en selectietraject aangaande deze functie. Wij begeleiden jou dus naar deze veelzijdige functie in een zeldzaam dynamische werkomgeving.

Functie-eisen

> je beschikt over mbo+/hbo werk- en denkniveau
> je beschikt bij voorkeur over een diploma secretarieel/administratieve opleiding
> je beschikt over minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring
> je hebt aantoonbare ervaring met MS Office
> je bent per direct of zo snel mogelijk beschikbaar

Grijp jij deze kans op een uitdagende functie bij Overstag Uitvoering? Reageer dan snel. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Abiant Werving en selectie, tel 050 2060091.