Vacature: Horecamedewerker

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vakantiewerk
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 104758

Over de functie

Ben jij iemand die mensen graag een leuke dag bezorgt en sta jij altijd voor je gasten klaar? Sta je verder te popelen om deze zomer aan de slag te gaan en ben je tenminste 15 jaar? Lees dan wat voor leuke horecabanen wij deze zomer in de omgeving van Leek en Roden beschikbaar hebben!

Als medewerker in de horeca kun je deze zomer aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Over het algemeen zullen jouw werkzaamheden bestaan uit het verwelkomen van bezoekers, het aannemen van bestellingen en het klaarmaken en serveren van gerechten. In de horeca heb je veel contact met gasten en dit is dus iets dat jij erg leuk vindt. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je jouw gasten op een vriendelijke manier behandelt en je loopt graag wat stappen extra om hen een fijne dag te bezorgen. Naast het contact met de gasten horen ook taken als schoonmaken, afwassen en het controleren van voorraden tot jouw taken. Het vakantiewerk biedt dus voldoende afwisseling.

De beschikbare baantjes gelden voor de periode van juni tot en met augustus. In deze periode kun je in overleg tussen de 0 en 40 uur aan de slag. Ga je nog op vakantie in de tussentijd? Geen probleem! Er wordt namelijk in overleg een planning gemaakt. Voor deze zomerbaan zoeken wij mensen die tenminste 15 jaar zijn.

Functie-eisen

> je vindt het leuk om gasten te helpen
> je woont in de omgeving van Leek of Roden
> je bent klantvriendelijk

Ga jij deze zomer in de horeca aan de slag om geld bij te verdienen? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via