Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vakantiewerk
  • Standplaats Grijpskerk
  • Vacaturenummer 104703

Over de functie

Je bent scholier en wil deze zomer graag ergens geld bijverdienen. En niet een met een baan in de supermarkt of in de horeca, maar juist in het vakgebied dat jou interesseert; namelijk op de melkveehouderij! Lees hier welke leuke bijbaan wij deze zomer in de omgeving van Grijpskerk beschikbaar hebben!

Voor deze bijbaan ga je assisteren bij alle werkzaamheden die zich voordoen op de melkveehouderij. Denk hierbij aan het opjagen van koeien in de wachtruimte, boxen strooien, de melkput schoonmaken en kalverhokjes strooien. Verder assisteer je bij landwerk zoals schudden, harken en het open- en dichtmaken van de kuilbult. Dit is dus een prachtige kans om praktijkervaring op te doen, en daarnaast een zakcentje bij te verdienen.

De startdatum voor deze functie is in overleg. Wel geldt voor de functie dat hij ongeveer tussen juni en augustus beschikbaar is. In deze periode kun je in overleg tussen de 25 en 38 uur aan de slag. Ga je nog op vakantie in de tussentijd? Geen probleem! Er wordt namelijk in overleg een planning gemaakt. Mocht het werk van beide kanten goed bevallen dan kunnen deze in overleg worden doorgezet in een BBL traject voor het komende schooljaar.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs T (dit is een pre)
> je volgt een MBO opleiding richting veehouderij

Ga jij deze zomer op de melkveehouderij aan de slag om geld bij te verdienen? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via