Vacature: Monteur landbouwmechanisatie

  • Salaris Tussen € 12,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij goed met je handen en is sleutelen helemaal jouw ding? Ben jij gek op landbouwvoertuigen en zorg je er graag voor dat deze zo goed mogelijk werken? Dan is de functie monteur landbouwmachines echt iets voor jou!

Als monteur landbouwmachines werk je aan diverse landbouwvoertuigen en zorg je dat deze in goede staat van onderhoud verkeren. Je pleegt alle soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in de werkplaats of op locatie. Hierbij kun je denken aan het onderhouden en repareren van machines, verhelpen van storingen en bijvoorbeeld installeren van GPS-systemen. Daarnaast draag je zorg voor een goed georganiseerd magazijn en werkplaats.

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je bent stressbestendig en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele instelling. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B(E) en woon je bij voorkeur in de omgeving van Leek.

Onze opdrachtgever is een loonbedrijf wat voornamelijk actief is in de gww-sector. Het betreft een afwisselende, fulltime functie waarbij een contract voor lange duur tot de mogelijkheden behoort. Flexibele werktijden zijn mogelijk.

Functie-eisen

> je hebt een mbo opleiding richting werktuigbouwkunde, mechatronica of landbouwmechanisatie gedaan
> je hebt relevante werkervaring
> je bent in het bezit van rijbewijs B

Ben jij de monteur landbouwmachines die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via