Vacature: Industrieel schoonmaker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vakantiewerk
  • Standplaats Joure
  • Vacaturenummer 104769

Over de functie

Voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk? Vind jij een nette werkomgeving ook erg belangrijk? Wil jij daarnaast in de zomerperiode een extraatje verdienen? Dan hebben wij vakantiewerk voor jou als industrieel schoonmaker in de omgeving van Joure!

Voor de periode medio juli tot eind augustus zoeken wij iemand die in omgeving Joure aan de slag wil als schoonmaker van productielocaties waar levensmiddelen worden verwerkt. Hierbij is het zeer belangrijk dat jij zorgvuldig werkt en oog hebt voor veiligheid en hygiëne in de productiehal. De kwaliteit van hygiëne op de productielocatie heeft immers rechtstreeks invloed op de kwaliteit en veiligheid van de producten die geproduceerd worden. Het schoonmaakwerk bestaat vooral uit het schoonmaken van machines en vloeren. Dit doe je met een blazer, bezem of stofzuiger.

De opdrachtgever waar je voor aan de slag gaat is gevestigd in Joure en is specialist op gebied van reiniging in productielocaties. Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel en dit wordt ook van jou verwacht. Je werkt volgens ploegendienst van 07:00 tot ongeveer 15:00 of van 18:00 tot 00:00 uur. Je bent fulltime beschikbaar in de zomer. Bij eerdere beschikbaarheid kan je alvast beginnen op vrijdagen en/of in het weekend. De uitbetaling van het salaris gaat op basis van de schoonmaak cao.

Functie-eisen

> Je bent fulltime beschikbaar in week 29 t/m 35
> Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Joure

Ben jij de industrieel schoonmaker die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via