Vacature: Medewerker melkveehouderij

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Vacaturenummer 104784

Over de functie

Werk jij graag buiten en houd je van afwisselend werk? Heb je daarnaast ervaring met het werken op een melkveehouderij? Dan komen wij graag in contact met jou! Wij zijn per direct op zoek naar een medewerker voor een melkveebedrijf in de omgeving van Joure.

De opdrachtgever waar jij aan de slag gaat heeft een melkveebedrijf met 200 melkkoeien. Er wordt 2x daags gemolken in een 2x14 rapid exit melkstal. Vroeg opstaan is voor jou geen probleem want in de ochtend wordt er gemolken van 04:30 tot 07:30 uur. ’s Middags wordt er gemolken tussen 16:00 en 19:00 uur. Naast het melken help je met overige werkzaamheden in de stal. Hierbij kun je denken aan het voeren van de koeien en kalfjes, hokken uitmesten en opnieuw instrooien. Nu de zomertijd aanbreekt, begint ook weer het werk op het land. Bij voorkeur heb jij ervaring met werk op de trekker zoals schudden, harken en bemesten zodat je daar ook mee kan helpen.

De werktijden zijn wisselend en er is werk voor 25-30 uur per week. De functie staat open voor langere tijd. Verloning gaat volgens cao en op basis van leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je hebt rijbewijs B en T
> je hebt ervaring met werkzaamheden op een melkveehouderijbedrijf

Wil je graag aan de slag als medewerker melkveehouderij? Solliciteer dat direct. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via