Vacature: Locatiemanager houtbewerking

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer 104530

Over de functie

Het begeleiden en ondersteunen van een team, is dat waar jouw kracht ligt? Daarnaast een passie voor houtbewerking? Dan is deze vacature locatiemanager in omgeving Emmen wellicht de perfecte volgende stap in jouw carrière!

Ervaring in leidinggeven is voor deze rol een must. Goed kunnen samenwerken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ook. Verder is het handig om kennis te hebben van productieprocessen en houtbewerking.

Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit het coördineren en bewaken van de twee hoofdprocessen. Je stuurt de locatie aan, zorgt voor overleg en stuurt op ontwikkeling van medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. Verder signaleer je knelpunten, weet je problemen op te lossen en doe je verbetervoorstellen. Ook onderhoud je contact met opdrachtgevers.

Functie-eisen

Belangrijk in deze rol als locatiemanager houtbewerking:
> je hebt een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau
> je hebt ervaring ene een begeleidende en/of leidinggevende rol
> communicatief ben je sterk, zowel in woord als geschrift

Het gaat om een functie voor 36 uur per week voor de langere tijd. Een vast contract bij de opdrachtgever behoort op termijn tot de mogelijkheden.

Solliciteren op deze baan als locatiemanager houtbewerking? Stuur da je cv met motivatie op! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau. Marieke Kerkhof staat je graag te woord, zij is bereikbaar via 050 206 00 91 of mkerkhof@abiant.nl.

Deel deze vacature via