Vacature: Werkplaatschef

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Salaris Tussen €14,- en €18,- per uur
  • Vacaturenummer 104792

Over de functie

Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb je leidinggevende capaciteiten? Deel je graag je kennis met anderen om je heen en ga je geduldig te werk om de teamleden mee te krijgen in het werk? Dan ben jij misschien wel de werkplaats chef die we zoeken!

Als werkplaats chef ben je een echte teamplayer en weet je met enthousiasme dagelijks het werkplaatsteam aan te sturen zodat het onderhoud en de reparaties op juiste manier worden verzorgt aan het machinepark en de bedrijfswagens van de afdeling Groenbeheer. Je bent het aanspreekpunt van de werkplaats en voert gesprekken op de vestiging over het functioneren en voortgang.

Binnen de functie als werkplaats chef houdt je je onder andere bezig met coördineren in de dagelijkse gang van zaken waarbij je direct leiding geeft aan negen werkplaatsmedewerkers en een wisselend aantal tijdelijke medewerkers. Door het technisch inzicht waarover je beschikt assisteer je bij het stellen van diagnoses en alle voorkomende technische werkzaamheden in de werkplaats. Ook het voeren van veiligheidskeuringen en voorraadbeheer van onderdelen behoren tot je werkzaamheden. Hierdoor zorg je voor voldoende kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden in de werkplaats. Daarnaast ga je zorgdragen voor de offerteprocedure en de werkplaatsadministratie.

De opdrachtgever betreft een werkleerbedrijf in om de omgeving van Emmen. Hun insteek is leren en werken op een werkplek om te kijken wat juist wél kan. Met trots wordt er dan ook naar de mensen binnen het bedrijf gekeken. We bieden jou een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Het salaris is conform cao.

Functie-eisen

> je beschikt over een mbo+ opleiding richting techniek
> je hebt ervaring als leidinggevende
> je hebt kennis van tuin en parkmachines, autotechniek en elektrotechniek
> je hebt sterke communicatieve vaardigheden

Ben jij de werkplaats chef die we zoeken? Solliciteer direct! Voor meer vragen kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Emmen, telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail vacature@abiant.nl

Over het bedrijf


Deel deze pagina via