Vacature: Tekenaar

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 104770

Over de functie

Vanwege extra drukte zijn we voor onze opdrachtgever op naar een tekenaar WTB. Jij hebt ervaring als tekenaar, je hebt ervaring met Autodesk Inventor én je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de tekenaar die we zoeken!

Het bedrijf waarvoor je komt te werken houdt zich sinds 1996 bezig met het ontwerpen en vervaardigen van staalconstructies, machinebouw en toelevering van machine delen/componenten in staal, RVS en aluminium. Verder zijn ze ook zeer geschikt voor het herstel-, revisie-, en onderhoudswerkzaamheden aan machines.

Als tekenaar WTB ben je voornamelijk bezig met het uitwerken van schetsen tot tekeningen. Je maakt tekeningen in zowel 2D als in 3D. Het gaat dan om het maken van diverse (werktuig) bouwkundig constructief tekenwerk en overzichtstekeningen.

Wij bieden je een fulltime baan waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken bij een klein, informeel bedrijf met volop ruimte voor groei. Salariëring is volgens de Metaal en Techniek-cao en is afhankelijk van je ervaring.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een mbo opleiding WTB
> je beschikt over aantoonbare werkervaring
> je beschikt over ervaring als tekenaar en je hebt ervaring met Autodesk Inventor

Ben jij de tekenaar WTB die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via