Vacature: Servicemonteur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Vacaturenummer 104800

Over de functie

Heb jij affiniteit met sport en ben je klantgericht? Heb je daarnaast enige ervaring met montagewerkzaamheden? Lees snel verder! Wij zoeken iemand voor een enorm veelzijdige baan als servicemonteur in de sportwereld.

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf en levert al decennia lang allerlei materialen voor gymnastiek, sport en spel. Denk hierbij aan de attributen die nodig zijn voor gymlessen in het onderwijs of de turnsport. Dit bedrijf levert zelfs turntoestellen voor de Olympische Spelen. Naast het leveren van losse producten houdt de onderneming zich ook bezig met complete inrichtingen van sportaccommodaties voor scholen en gemeentes. Tot slot worden inspecties naar de veiligheid van sporttoestellen door dit bedrijf verzorgd. Ondanks het brede werkveld en de groei van het bedrijf, heeft het nog steeds de charmes van een familiebedrijf.

Jij gaat aan de slag als allround service monteur en neemt het uitvoeren van inspecties en het onderhoud van de toestellen voor je rekening. Daarnaast doe je montagewerkzaamheden en kan het voorkomen dat je helpt met de inrichting van een accommodatie. Vooral veel afwisseling dus!

Na een inwerkperiode waarin je de werkzaamheden en producten leert kennen, ga je op pad. Bij voorkeur heb je al ervaring in de buitendienst als service monteur. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Het werkgebied is in en rondom Friesland en jij bent ook woonachtig in deze regio.

Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden in een fulltime dienstverband bij een succesvol bedrijf.

Functie-eisen

> je hebt een technische MBO opleiding afgerond gecombineerd met enkele jaren aantoonbare ervaring in service- en montagewerkzaamheden
> je bent accuraat, denk in oplossingen en voelt je verantwoordelijk voor je werk
> je bent in bezig van rijbewijs B

Is deze baan als servicemonteur precies wat voor jou? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via