Vacature: Heftruckchauffeur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer 104584

Over de functie

Wil je graag werken bij een groot logistiek dienstverlener en ligt jouw passie bij het opstarten en uitbouwen van een optimale warehouse omgeving? Dan is de vacature heftruckchauffeur wellicht iets voor jou!

Wij zijn voor onze opdrachtgever per direct op zoek naar een heftruckchauffeur. Als heftruckchauffeur zorg je ervoor dat de goederen op de juiste plaats komen. Er is sprake van een groot magazijn met smalle paden en hoge stellingen.

Het betreft een uitdagende functie binnen een nieuwe werkomgeving waarbij jij een bijdrage levert aan een goed lopend logistiek proces. De opdrachtgever betreft een groot logistiek dienstverlener. Het salaris is marktconform en er worden je diverse opleidingsmogelijkheden aangeboden.

De ideale kandidaat is woonachtig in de omgeving Emmen, representatief en verzorgd. Je werkt effectief, snel en zorgvuldig. Ben jij de heftruckchauffeur die wij zoeken?

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een geldig reach- en/of heftruckcertificaat
> je bent bij voorkeur in het bezit van een smallegangentruckcertificaat
> je bent bereid om in ploegendienst en in het weekend te werken
> je bent flexibel en collegiaal

Herken jij jezelf in deze vacature heftruckchauffeur? Solliciteer dan gelijk! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met uitzendbureau in Emmen op telefoonnummer 050-2060200 of stuur je cv naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via