Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104806

Over de functie

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende commerciële baan? Wegens uitbreiding van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst in Leek.

Wat ga je doen?
In de functie commercieel medewerker binnendienst hou jij je bezig met telefonische acquisitie, maar je doet meer dan alleen (telefonisch) verkopen! Je houdt je daarnaast ook bezig met relatiebeheer, je adviseert klanten, je beheert mediacampagnes en je inventariseert de klantbehoefte op het gebied van media. Op basis hiervan stel je campagnes voor en sluit je deals met (potentiele) klanten. De daarbij behorende zaken pak je ook op, zoals: offertes maken, orderintake en het correct afhandelen van werkstromen in het relatiedossier.

Waar je gaat werken?
Je gaat werken bij een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf in Leek. Je krijgt daar zes leuke collega’s cadeau. Je komt terecht in een compact team, waarbij je veel samenwerkt. Binnen het bedrijf wordt waarde gehecht aan jouw persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit en plezier in het werk. Ook buiten het werk worden zo nu en dan leuke uitjes gepland.

Je bent zeker van een vast uurloon en de reiskosten worden vergoed (0,12 cent per kilometer). Verder heb je de mogelijkheid om zowel parttime als fulltime (20-36 uur per week) aan de slag te gaan.

Functie-eisen

> je hebt minimaal een (passende) afgeronde mbo 4 diploma
> je ziet telefonische acquisitie als een waar avontuur
> je bent een doorzetter
> je bent zowel resultaat- als klantgericht
> je bent communicatief sterk

Ben jij de commercieel medewerker binnendienst die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via