Vacature: GIS medewerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Vacaturenummer 104805

Over de functie

Heb jij een afgeronde mbo-opleiding op zak en ligt jouw interesse bij civiele techniek, bosbouw of geografie? Ben je verder praktisch ingesteld en op zoek naar een nieuwe fulltime baan? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou beschikbaar! Lees hier wat de functie van GIS medewerker inhoudt.

Recreatieve en toeristische routes voor fietsen, wandelen, varen en autorijden en verwijzingen als objectbewegwijzering en informatiepanelen; onze opdrachtgever waarvoor jij gaat werken ontwikkelt, begeleidt en realiseert alle stappen van ideeën tot uitvoering. GIS (geografisch informatiesysteem) gaat over de verzameling, het beheer en de analyse van geografische informatie. Dit ga jij in deze functie gebruiken voor het digitaal invoeren, analyseren en in kaart brengen van recreatieve routes door heel Nederland.

We zoeken voor deze functie iemand die een technische mbo- opleiding heeft afgerond. Bij voorkeur heb je tijdens deze opleiding kennis over civiele techniek, bosbouw en/ of geografie opgedaan. Je werkt als GIS medewerker vanuit het kantoor in de buurt van Leek. Hierbij werk je veelal met digitale software zoals AutoCad en Microsoft Excel. Daarom is het van belang dat je aantoonbare werkervaring met deze programma’s hebt.

Als medewerker GIS werk je fulltime in dagdiensten van 08:00 tot 17:00 uur. Je kunt bij onze opdrachtgever voor langere tijd aan de slag. Het is dus een mooie kans voor een nieuwe stap in jouw carrière!

Functie-eisen

> je hebt een technische mbo-opleiding gevolgd
> je hebt werkervaring met Microsoft Excel
> je hebt werkervaring met AutoCad

Ben jij de GIS medewerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via