Vacature: Schoonmaker parttime

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Nieuw Buinen
  • Vacaturenummer 104793

Over de functie

Jij werkt uiterst precies en je houdt de boel graag spik en span. Een goede schoonmaakklus ga je dan ook niet uit de weg. Ben jij de persoon die wij omschrijven? Dan pas je perfect bij de functie van medewerker schoonmaak die wij beschikbaar hebben.

Onze opdrachtgever is een schoonmaakbedrijf dat actief is in de provincies Groningen en Drenthe. Door een interne wisseling van het personeel komen er een aantal schoonmaakdiensten vrij. Je maakt hierbij schoon bij bedrijven en instellingen en verricht allround werkzaamheden zoals stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus, meubels en sanitair. Hierbij ga je zeer netjes en secuur te werk. De vrijgekomen diensten gelden voor de locaties Nieuw Buinen, Borger en Sellingen. Hiervoor gelden de volgende diensten:

Nieuw Buinen: 3 dagen per week van 17:00 – 19:00 uur
Borger: 1 dag per week 2 uren (moment in overleg)
Sellingen: 2 dagen per week 1,75 uur (dinsdag na 17:00 uur en op vrijdagmiddag)

De beschikbare functie is parttime en dus prima te combineren met andere activiteiten. Wel is het van belang dat je de drie diensten gedurende de week met elkaar kunt combineren. De bovengenoemde locaties bezoek je met eigen vervoer. Het is dus van belang dat je over een eigen auto beschikt. Woon je dus in de omgeving van één van deze plaatsen en heb je enige ervaring als interieurverzorger? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
> je hebt enige ervaring met schoonmaakwerk

Ben jij de schoonmaker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via