Vacature: Productiemedewerker wasserette

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bolsward
  • Salaris Tussen €8,- en €11,- per uur
  • Vacaturenummer 104808

Over de functie

Wil jij werken in een leuk team en ben jij flexibel inzetbaar? Ben jij daarnaast in staat om zorgvuldig om te gaan met strikte regels op gebied van hygiëne? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor een grote wasserij in Friesland op zoek naar productiemedewerkers voor verschillende afdelingen.

Onze opdrachtgever is dienstverlener in het reinigen van werkkleding voor onder andere zorginstellingen, laboratoria en de farmaceutische industrie. Voor klanten van de opdrachtgever is het erg belangrijk dat zij schone en steriele kleding dragen. Tijdens het wassen en inpakken van de kleding wordt daarom gewerkt volgens duidelijke regels rondom hygiëne.

De afdelingen waar wij in eerste instantie mensen voor zoeken zijn de sorteerruimte en de cleanroom. In de sorteerruimte controleer je de kleding op aanwezigheid van pennen of andere gereedschappen. Vervolgens wordt de gecontroleerde kleding gesorteerd en klaargezet voor het juiste wasprogramma. In de cleanroom wordt de kleding na het wassen gedroogd en op verschillende wijze gevouwen.

Je gaat werken in ploegendiensten en kan worden ingepland tussen 06:00 en 22:00 uur. Er wordt rekening gehouden met ieders wensen ten aanzien van de planning maar de voorkeur gaat uit naar iemand die zich flexibel kan opstellen. De werkdagen zijn tussen maandag en vrijdag, eventueel ook op zaterdag in drukke tijden, maar zaterdag is geen standaard werkdag. Indien je in de avonden werkt, ontvang je leuke toeslagen over je normale uurloon.

Het bedrijf waar je gaat werken is vroeg in de ochtend en laat in de avond slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Hier dien je wel rekening mee te houden.

Functie-eisen

> je bent bij voorkeur in bezit van eigen vervoer
> je gaat zorgvuldig om met regels op gebied van hygiëne

Ben jij de productiemedewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via