Vacature: Medewerker bakkerij

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €12,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104838

Over de functie

Wil jij fulltime aan de slag en ben jij per direct beschikbaar? Is het voor jou geen probleem om in de nacht te werken? Lees snel verder wat wij jou kunnen bieden! Voor een bakkerij in de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar meerdere gemotiveerde medewerkers.

Onze opdrachtgever is een bakkerij met meerdere vestigingen in Drenthe. Het brood wordt hier nog op traditionele wijze gebakken met alleen de allerbeste grondstoffen. Hierdoor worden er geen suikers, vetten of andere hulpmiddelen aan het brood toegevoegd. En dat proef je.

Als medewerker bakkerij ga je werken als hulp in de bakkerij. Jij komt te werken op de afdeling waar het brood geproduceerd wordt. Jouw taken zijn het bedienen, vullen en leeghalen van de oven.

Voor deze functie is geen opleiding of ervaring vereist. Je moet vooral gemotiveerd zijn om te willen werken. Het werk begint ’s nachts om 02:00 uur. Je dient dus in bezit te zijn van eigen vervoer naar de werkplek. Vanwege de zware werkzaamheden dien je dusdanig fysiek gezond te zijn dat lang staan, lopen en tillen geen probleem voor jou is. De verdiensten voor deze vacature zijn conform cao.

Functie-eisen

> je hebt een positieve instelling en bent gemotiveerd om te werken
> je bent in bezit van eigen vervoer
> je bent in staat om fysiek zwaar werk te verrichten

Spreekt deze vacature voor medewerker bakkerij jou aan? Solliciteer dan direct! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via