Vacature: Lasersnijder

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Salaris Tussen €11,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104833

Over de functie

Heb jij ervaring met metaalbewerking en heb je kennis van machines en computersystemen? Heb jij daarnaast ook nog affiniteit met de melkveehouderij? Dan gaat deze vacature voor lasersnijder jou zeker aanspreken!

Onze opdrachtgever is leverancier van stalinrichtingen voor de melkveehouderij. Producten die gemaakt worden, zijn onder andere ligboxen en voerhekken. Bij de productontwikkeling staat het welzijn van de koe, de efficiëntie voor de boer en de betaalbaarheid voorop.

In de functie van lasersnijder werk je op de afdeling waar het staal voor de producten verwerkt wordt en sta jij aan het begin van het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor de productie van halffabricaten en/ of eindproducten uit staal. Naast het lasersnijden wordt op deze afdeling ook gewerkt met zaagautomaten, buigmachines en excenterpersen.

Samen met de collega’s in jouw team weet jij volgens een weekplanning te werken en op schema te blijven. Jouw concrete taken zijn het instellen, beladen en ontladen van de snijmachine. Daarnaast controleer en behoud jij de kwaliteit van de producten. Enige kennis van machines wordt ook op prijs gesteld, zodat jij storingen kan oplossen en regulier onderhoud aan de machine kan verrichten.

Het betreft een fulltime baan met enkel dagdiensten. Je komt te werken in een team waarin je elkaar helpt en vervangt waar nodig.

Functie-eisen

> je hebt MBO werk en denk niveau
> je hebt ervaring met een buislaser en softwarepakket Artube
> je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
> je bent in bezit van een heftruckcertificaat (pre)

Wil jij graag aan de slag als Lasersnijder? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze vestiging in Surhuisterveen op het telefoonnummer 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via