Vacature: Mechanisch loonwerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband tijdelijk
  • Standplaats Scheemda
  • Salaris Tussen €11,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 104829

Over de functie

Vind jij het prachtig om met een trekker of ander groot materieel op het land aan het werk te zijn? Heb je verder ervaring met werkzaamheden in het loonwerk of in de akkerbouw? Dan komen wij graag met jou in contact. Lees hier waar jij per direct kunt starten als mechanisch loonwerker.

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van akkerbouw en loonwerk. Om de drukte voor voorjaar en zomerseizoen op te vangen zoeken wij per direct iemand die ervaring heeft als loonwerker en/ of in de akkerbouw.

Je verricht in deze functie alle voorkomende loonwerkzaamheden op verschillende opdrachten in de provincie Groningen. Hierbij kun je denken aan grondbewerking, zaaien, bemesten (met een sleepslang), en het bespuiten en oogsten van gewassen. De werkzaamheden zijn dus zeer veelzijdig en je werkt ook nog eens op veel verschillende locaties. Kortom, geen dag is hetzelfde! Als ervaren werknemer ben jij uiteraard niet onbekend met deze activiteiten en ben je in staat het werk zelfstandig uit te voeren. Je hebt dus in de afgelopen jaren vaker op moderne trekkers gereden of werk verricht als chauffeur.

De beschikbare functie is fulltime en je kunt per direct aan de slag. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, want in de piekperioden kunnen de werkdagen lang zijn. Verder is het belangrijk dat jij netjes en professioneel te werk gaat. Het salaris voor deze functie wordt bepaald op basis van jouw ervaring en wordt betaald volgens de cao LEO.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van rijbewijs B en T
> je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat (of bereid om deze te halen)
> je hebt affiniteit met de agrarische sector
> je hebt ervaring met loonwerk

Ben jij de loonwerker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via