Vacature: Front office medewerker

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €10,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 104824

Over de functie

Ben jij toe aan een uitdagende baan met veel verschillende werkzaamheden? Heb jij daarnaast een talent voor plannen en organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever uit de stad Groningen zijn op zoek naar een medewerker binnendienst.

De functie van medewerker binnendienst is ontstaan bij een verhuurbedrijf in Groningen. Door de diversiteit aan producten die worden verhuurd is geen dag hetzelfde! Jouw takenpakket is daardoor enorm divers. Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch, per mail als voor klanten die bij het bedrijf binnen komen lopen. Het is dus belangrijk dat je sterk bent in de omgang met anderen. Je maakt graag een praatje en helpt mensen te allen tijde op een vriendelijke manier.

Verder neem je in jouw rol de binnenkomende orders aan. Wanneer iemand dus een product wil huren verwerk jij deze in het systeem en stuur je een offerte op naar de klant. Indien je eens in een lastige situatie terechtkomt omdat een product niet meer aan een klant geleverd kan worden schiet je niet in de stress. Dit zie jij als een mooie kans om met de klant mee te denken, en hem blij te maken met een goed alternatief!

Tot slot houd jij je bezig met het voorraadbeheer en help je waar nodig met het updaten van de website. Je bent dus iemand die veelzijdig inzetbaar is en die goed met computers overweg kan. De functie is beschikbaar voor langere periode en staat uit voor 24-32 uur per week.

Functie-eisen

> je hebt mbo werk- en denkniveau
> ervaring in een soortgelijke functie is een pre
> je bent klantgericht ingesteld
> je hebt een sterke persoonlijkheid

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je op korte termijn voor deze functie beschikbaar voor 24 tot 32 uur? Stuur ons dan jouw cv inclusief motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050 549 28 40 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via