Vacature: Productiemedewerker meubelindustrie bij MAK Interieur & Montage

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Tynaarlo
  • Salaris Tussen €10,- en €16,- per uur
  • Vacaturenummer 104223

Over de functie

Ben je klaar voor het nieuwe produceren? En heb je ervaring als CNC operator? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als CNC operator bij MAK interieur & montage.

Je hoofdtaken bestaan uit het bedienen van de nieuwe nesting CNC-machine en het afmonteren van het geproduceerde op de fabriek en eventueel op locatie bij de klant (het verrichten van werkzaamheden met een afkortzaag, zaagmachines en plate machines). Samen zorg je ervoor dat de machines in goede staat zijn en blijven.

MAK interieur & montage is gevestigd in Tynaarlo. Er heerst een gemoedelijke sfeer en als collega’s heeft iedereen wat voor elkaar over. MAK interieur & montage is gespecialiseerd in het monteren van maatwerk meubelen en interieurinrichting. Hierin hebben zij door de jaren heen ervaring opgebouwd en goede contacten opgedaan. Naast deze werkzaamheden leveren, leggen en onderhouden zij hoogwaardige vloeren.

Functie-eisen

> je hebt ervaring met (nesting) CNC-machines
> je hebt ervaring met houtbewerking
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je hebt een VCA-certificaat of vindt het geen probleem deze te halen
> ervaring met onder andere kantenplakmachines en formaatzagen is een duidelijke pré

Het gaat om een fulltime functie (38 uur per week), waarbij een vaste aanstelling op termijn tot een van de mogelijkheden behoort. Je salaris wordt vastgesteld op basis van je werkervaring aan de hand van de cao meubelindustrie.

Denk jij nu; dit is mijn kans? Stuur dan je cv op! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Abiant op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl
Rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature via